2015-12-10 03:10:36• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Foglalkozzon többet az érzelmi életével!

Napi horoszkóp december 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars még szemben áll az Uránusszal. Ma komoly sikerek érhetik a hivatásában ugyanúgy, mint a szerelemben, különösen, ha sikerül felhívni magára a figyelmet. Csak győzze erővel!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Uralkodó bolygója, a Vénusz, a lehető legjobb pozícióban áll. Jóra fordulnak a dolgok, ötletessége és állhatatossága meghozza a szerencséjét. Ma azon kell fáradoznia, hogy összeegyeztesse a családi életét a karrierjével.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Járt utat a járatlanért el ne hagyj! – tanácsolja a közmondás. Nos, önre leginkább az a jellemző, hogy a két út között szaladgál, és egyiken sem tud végigmenni. Ideje lenne választania, és eldönteni, hogy mely elvek mentén éli az életét!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold már a Nyilas jegyében áll, és közelít a Szaturnuszhoz. Foglalkozzon többet az érzelmi életével! Ma a kapcsolatai könnyen zátonyra futhatnak, különösen a partnerével ápolt viszonyára figyeljen, hogy megelőzze a szakítást.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma nehezen jut előre egyedül, ezért semmiképpen se legyen magányos harcos, inkább próbáljon meg alkalmazkodni a kollégáihoz. Segítse a környezetében lévőket abban, hogy jobban megértsék önt, de ne mondjon el mindent, mert az őszinteségét felhasználhatják ön ellen.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr a Nyilas és a Bak jegyének határán „táncol”. A munkahelyén előléptetésre számíthat, a szerelemben pedig egy fontos bejelentésre. Ma nehéz lesz jól dönteni, helyesen választani, hagyja ezt inkább holnapra...

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz a lehető legkedvezőbb fényszögben áll a Neptunusszal: a szerelemben kellemes órákra számíthat. Ön is hozzájárulhat a sikerhez, ha asztalt foglal a kedvenc éttermébe, és megajándékozza valamivel a kedvesét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha új autóra vágyik, akkor most szerencsével járhat: vagy nyerhet egy játékon, vagy megtalálhatja álmai autóját, és sikerül hozzá megszereznie az anyagi fedezetet is.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma megismerkedhet valakivel, aki kizökkenti a mindennapok unalmából. Még nem tudja eldönteni, hogy rokonszenves vagy ellenszenves-e az illető, minden esetre sikerül önt felvidítania, így örömmel veti bele magát a munkába.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz a Hold és a Nap közé állt. A karrierjét illetően átmeneti válságba kerülhet, mindenekelőtt sajátos felfogása miatt. Ha valami nem hoz teljes sikert, azt még nem kellene kudarcnak megélnie... Ami a magánéletét illeti: ideje lenne megújítani a kapcsolatát.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz a Kos jegyében áll. A legjobb lenne a feladataiba menekülni: olyan gyorsan fog dolgozni, hogy valósággal ég a keze alatt a munka.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz kedvező kapcsolatban áll a Vénusszal, ami arra hajlamosítja, hogy mindent alaposan átgondoljon. Mivel a mai nem a döntések napja, jól jönnek a kifogások, melyek közben az eszébe jutnak...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: